Voorzitter: Diana Vlet: E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester: Marc Wortmann: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Secretaris: Muriel Kasmin E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verkorte biografie : 

Muriël Kasmin (1959)
Beeldend kunstenaar, dichter en auteur met een headhunters-achtergrond.
Woont en werkt in Wassenaar.

Emotie, woord en beeld verpakt zij op canvas; met digitale pen bevolkt zij de blanco regels met humor, erotiek, maatschappij, filosofie en psychologie.
Publicatie van 60-tal verzamelbundels en debuutbundel ‘Dansend in de Regen’ in 2015; schrijft daarnaast blogs en artikelen en treedt frequent op met haar gedichten in diverse contreien. Zij schrijft vanaf haar 7e jaar. Is actief in goededoelenprojecten.

Eigenaar DECO & Art Wassenaar.
Bestuurslid/secretaris Stichting SHS (2019-heden).
Mede-oprichter Lions Club Den Haag Universal (1998/2000-heden).
Bestuurslid PR en Communicatie Stichting Geheim Geweld (2005-2008).
Oprichter en bestuurslid Fundación Para L’amistad Holanda Guatemala (2006-heden)
Mede-oprichter en bestuurslid Landelijk Secretaresse Netwerk (1984)
Bestuurslid/secretaris/penningmeester SCV De Ster (1982-1985)

Overige studies en carrière
Marketing (Nima-A), Hoger Management (ISW), Psychologie (OU), Media en Massa Communicatie (St Bedrijfskunde Delft). Jaren voor internationale bedrijven gewerkt en de laatste 7 jaar als headhunter in de executive search, waarna ik in 1996 als zelfstandige volledig op kunst ben gaan toewijden. Exposities in binnen- en buitenland.

Gedurende 10 jaar (1998-2008) host-congresbegeleider in St Paul de Vence (ZFr)voor CEO’s Internationals, Overheid, semi-overheid in het Unisyss Center i.s.m. KPMG onder voorzitterschap van ex-burgemeester Wim Deetman.

Mob 0653154828

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.